Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Proffakahvit / Professor coffee

Päivä: Keskiviikko 22.09.2021

Aika: 13:00

Paikka: Zoom


Nyt kun lukuvuosi on vauhdissa, on hyvä pistää taas perinteiset Proffakahvit pyörimään! Ensimmäinen kerta on ensi keskiviikkona 22.9. kello 13-15. Jos konsepti on jo tuttu, niin Zoomin linkki löytyy sähköpostilistalta. Jos ei, niin lue pidemmälle!

Proffakahvit ovat opiskelijoiden ja opettajien yhteinen kahvitauko. Kuten asiaan kuuluu, täällä ei pönötetä vaan jutellaan vapaasti – toki aiheina ovat yleensä opinnot ja akateeminen elämä. Kyseessä on siis loistava tilaisuus puhua matikasta, opetuksesta ja tutkimuksesta; usein myös pääsee kommentoimaan jotakin opetusideaa. Paikalla on tuttuja opettajia herkällä korvalla sekä järjestöjen opintovastaavia.

Toivottavasti pääsemme pian taas tarjoamaan pullaa kolmoskerroksen sohvilla, mutta ainakin pari kertaa kahvi/tee/muu pitää vielä keittää itse. Juttelua etäily ei ole hirveästi haitannut, joten liity seuraan missä vaiheessa tahansa, joko hetkeksi tai pidemmäksi aikaa!

Nähdään kahveilla!

-Matrixin ja Moodin opintovastaavat

///


With the academic year now fast underway, it’s time to continue with our traditional Prof Coffees. The first time will be on next Wednesday, 22 September from 13 to 15 o’clock. Grab the Zoom link from emailing list, and read on for more information!

The Prof Coffee is a shared coffee break between students and teachers. As a coffee break should be, this is a very informal event with free-flowing discussions. Of course, studies and academic life are the usual topics. This is a great place to talk about maths, teaching, and research; quite often some teaching ideas are also thrown around. There will be some familiar lecturers and study coordinators from the student organizations.

We hope to convene on the 3rd floor sofas soon, but at least a couple of Coffees will still be online (sorry, the coffee/tea/other is on you!). The discussions are nevertheless lively, so come and join us! You can pop in at any time and for as long as you wish.