Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Klusterihengailut // Klusteri hangout

Päivä: Torstai 14.10.2021

Aika: 07:00

Paikka: Matlu-klusteri, Leppäsuonkatu 11

Tyyppi: Hengailut

Hinta: 0 €


Rakas Klusterimme on ollut kiinni jonkin aikaa, mutta vihdoin on tullut se aika kun sinne taas pääsee! Tätä hetkeä varmasti moni on odottanut, joten Matrix järjestää perinteiset klusterihengailut keskiviikkona 13.10. Tule siis nauttimaan hilpeiden matemaatikoiden ja Urho Karhun seurasta! Tarjolla on pientä purtavaa. Koska haluamme pystyä käyttämään Klusteria tapahtumiimme jatkossakin, varmistathan että Klusterin säännöt ovat hallussa. Ne löytyvät osoitteesta https://ilotalo.matlu.fi/?page=help. Muistathan ilmoittaa, mikäli et ole ollut Klusterilla aiemmin.

Fukseille: Klusteri on kattojärjestömme Matlu ry:n hallinnoima tila, jossa Matrix tapasi ennen koronaa järjestää useita tapahtumia tai vähintäänkin jatkoja. Tilasta pitävät huolta avaimelliset, joita Matrixissa on esimerkiksi hallituksen jäsenet. Ainoastaan avaimellisilla on pääsy Klusterille, joten kun saavut sinne, soita Matlu Christina Regina -ovikelloa, jolloin joku avaimellinen tulee hakemaan sinut sisälle.

Huom! Koronajärjestelyiden takia kaikilta tapahtumiin osallistujilta vaaditaan ilmoittautuminen. Ilmoittautumisella ei ole henkilörajoitusta ja se on auki tapahtumaan loppumiseen saakka. Ilmoittautumisen kanssa ei siis ole kiire, mutta se tulee olla tehtynä ennen kuin saavut Klusterille.

------------------------

Our dear Klusteri is opening up again, which is why Matrix will organize a traditional Klusteri hangout event on 13th of October, starting at 17 o'clock. So please come to enjoy the company of other mathematicians and Urho Bear. There will be some snacks available. Please let us know, if you haven't been to Klusteri before so that we could tell you about the rules.

Klusteri is a space where Matrix used to organize a lot of events before covid. Only people with keys can get in by themselves, so when you arrive, ring the doorbell titled Matlu Christina Regina and someone with a key will come to let you in.

Attention! Because of covid, we need every attendee to sign up. There isn't a person limit and the sign up form is open until the end of the event. You don't need to hurry with the signing up, but it needs to be done before you arrive to Klusteri.

Ilmoittautumisaika: 07.10.2021 12:00 - 14.10.2021 07:00

Ulkopuoliset voivat ilmoittautua tapahtumaan