Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Toiminta tutuksi // Get to know Matrix

Päivä: Torstai 10.11.2022

Aika: 18:00


Vuosi alkaa pikkuhiljaa lähestymään loppuaan ja on taas aika etsiä uusia aktiiveja Matrixin toimintaan tulevalle vuodelle. Matrixin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta on kokemuksellisesti erittäin palkitsevaa ja arvokasta! Aktiivina pääset tutustumaan ja tekemään yhteistyötä upeiden ihmisten kanssa, sekä tietenkin vaikuttamaan omalla panoksella Matrixin toimintaan. 

Tule siis tutustumaan Matrixin toimintaan Klusterille torstaina 10.11. klo 18 alkaen! Luvassa informatiivinen esitys siitä, mitä kaikkea Matrixissa voi tehdä sekä rentoa jutustelua nykyisten ja entisten aktiivien kanssa. Tarjolla on myös purtavaa tortillojen muodossa, joten vähintään siitä syystä kannattaa tulla mukaan. Paikalle saapuminen ei velvoita mihinkään, mutta kiinnostuksensa virkoihin pääsee halutessaan ilmaisemaan (eikä sekään vielä sido mihinkään, jos niin tekee).

//

Come to Klusteri on Thursday 10.11. at 6pm to hear what you can do in Matrix. We'll have an informative presentation, after which you get to chat with current representatives. There will also be tortillas to eat. You won't be forced to become a Matrix representative even if you come and express interest towards something.