Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Nintendo ja lautapeli-ilta feat Moodi ja Alter Ego // Nintendo and boardgame night feat Moodi and Alter Ego

Päivä: Keskiviikko 18.09.2019

Aika: 18:00

Paikka: Matlu-klusteri, Leppäsuonkatu 11

Tyyppi: Pelailu // Gaming


(In English below)

Syksy saapuu jo kovaa vauhtia joten mikä olisi parempi aika linnouttautua sisälle pelaamaan Nintendoa ja lautapelejä! Paikalla on lähes jokainen Nintendo-konsoli ja niille runsaasti pelejä, joten mieluisaa pelattavaa riittää jokaiselle. Jos videopelit eivät nappaa, niin paikalla on myös paljon erilaisia lautapelejä. Tarjolla on myös ohjainystävällistä naposteltavaa.

Ilta huipentuu perinteikkääseen minipeliturnaukseen, jossa selvitetään kuka on Maailman Paras Nintendo-Henkilö TM. Turnaukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua etukäteen, vaan riittää että tulee paikalle. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin yliopiston roolipelijärjestön Alter Ego:n kanssa. Heihin voi tutustua lisää täältä:
Alter Ego

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 18.9 Matlu-klusterilla Leppäsuonkatu 11 ja sisään pääset soittamalla Christina Regina-ovisummeria. Konsolit ovat paikalla ainakin kello 18-23 eli myöhemminkin voi tulla.

Facebook tapahtuma: tulossa

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello epic gamers! The Matrix and Alter Ego Nintendo and boardgame evening is here again with a wide array of different Nintendo consoles and boardgames. There will also be a minigame tournament in which everyone can take part!

The evening is on Wednesday 18.9 from 6 pm onwards at Matlu-klusteri, Leppäsuonkatu 11. You can get in by pressing the Christina Regina buzzer. 

The evening is organized in collaboration with University of Helsinki roleplaying assosiation, Alter Ego. You can find more about them here:
Alter Ego

Facebook event: coming!