Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Toiminta tutuksi -iltama

Päivä: Tiistai 05.11.2019

Aika: 18:00

Paikka: Kattosauna Sivistys (Leppäsuonkatu 11)


Tervetuloa tutustumaan Matrixin toimintaan ja toimijoihin leppoisan, mutta myös informatiivisen ToTu-iltaman merkeissä tiistaina 5.11. klo 18 alkaen Kattosauna Sivistyksellä (Leppäsuonkatu 11)!

Saavu joukkoomme iloiseen naposteltavien ääreen kuulemaan hallituksen jäsenten ja muiden virkailijoiden kokemuksia Matrixin toiminnasta. Jos sinua kiinnostaa, kuinka paljon aikaa liikuntavastaavuuteen kuluu tai mitä kaikkea pöytäjuhlatiimin jäsen tekee, niin kannattaa ehdottomasti osallistua! Paikalla kartoitetaan myös alustavaa kiinnostusta ensi vuoden virkoihin. Iltamaan osallistuminen ei kuitenkaan sitouta mihinkään, eikä ole edellytys toimintaan mukaan lähtemiselle. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita, ja paikalle voi tulla myös huoletta vaan hengaamaan ja viettämään iltaa kivassa seurassa. Virallisen osuuden jälkeen on mahdollisuus saunomiseen, joten ota oma pyyhe mukaan, mikäli haluat saunoa!

Vuoden 2020 hallitus valitaan syyskokouksessa 18.11. ja virat jaetaan järjestäytymiskokouksessa myöhemmin tarkentuvana ajankohtana, kuitenkin ennen joulua.

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/810966296008065/

---

Welcome to hear about Matrix and how we organize stuff to Kattosauna Sivistys (Leppäsuonkatu 11) on Tuesday November 5th at 6pm.

FB-event: https://www.facebook.com/events/810966296008065/