Kirjaudu sisään

Kerhot

Matrixissa toimii joukko erilaisia kerhoja, joiden toimintaan kaikki voivat osallistua. Matrixin vanhoja, jo toimintansa lopettaneita, kerhoja ovat elokuvakerho, filosofiakerho, käsityökerho Silmukka, kuoro Weierstrass, naiskerho Trinity, AV-komitea, hinguere-kerho, kyykkäkerho ja graduntekijöiden vertaistukikerho ViAGra

Toiminnassa olevat kerhot

FC Matrix 
FC Matrix on matemaatikoiden oma jalkapalloon ja futsaliin keskittyvä joukkue, joka pelaa yliopistosarjaa.

Jätkäntappajat 
Huutopussia, maailman parasta korttipeliä, pelaava Matrixin kerho.

SB Matrix
Matrixin salibandyjoukkue, joka pelaa Kumpulan Unisportin rentosarjassa. Joukkue on kaikille avoin taitotasosta riippumatta ja siihen voi liittyä pistämällä oman nimen sisältävä viesti tai oman nimen ja puhelinnumeron sisältävä viesti Antti Koivurovalle (antti.koivurova@helsinki.fi, 0504342996). SB Matrixin pääasiallinen infokanava on WhatsApp-ryhmä, jonne kaikki joukkuelaiset lisätään. Joukkueessa oleminen on ilmaista, mutta vähintään kahteen sarjapeliin osallistuneilta laskutetaan 5 euron kausimaksu. Sarjapelejä on yhteensä vähintään 12. Tervetuloa mukaan!

Ulkoilukerho 
Ulkoilukerho kokoontuu aina parittomien viikkojen sunnuntaina ulkoilemaan pääkaupunkiseudun ulkoilureiteillä ja lähiluonnossa. Kerho on avoin kaikille ja toiminnasta kiinnostunut voi ottaa yhteyttä ulkoilukerhovastaavaan, Eeva Pyrhöseen (eeva.pyrhonen@helsinki.fi, 0505435346). Samalla pääsee halutessaan jäseneksi kerhon Telegram-ryhmään, jossa ulkoiluista tiedotetaan ja keskustellaan tarkemmin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Kerhon perustaminen

Kerhon voi perustaa kuka tahansa matrixlainen. Jos keksit loistavan idean, jonka luulet kiinnostavan myös muita jäseniä ja jonka pohjalta haluaisit perustaa uuden kerhon taikka olet kiinnostunut herättämään henkiin jonkin vanhoista kerhoista, ota yhteyttä Matrixin hallitukseen. Tarkistathan kuitenkin ensin, ettei samankaltaista kerhoa ole jo toiminnassa. Hallitus ja muut kerhonvetäjät antavat mielellään neuvoja mm. tilojen varaamisesta. Lisäksi hallitus voi myöntää pientä avustusta kerhoille.