Matrix Yrityksille

Mikä on Matrix?
    •  Matrix on Helsingin Yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö.
    •  Jäseniä Matrixilla on noin 400.
    •  Vuosittain Matrix saa noin 100 uutta jäsentä.
    •  Matrix toimii ainejärjestönä muun muassa seuraavien tehtävien parissa:
        •  fuksien perehdytys yliopistomaailmaan.
        •  opiskelijoiden edunvalvonta ja opintoihin vaikuttaminen.
        •  tapahtumien järjestäminen, kuten sitsit, saunaillat ja excursiot.

Työpaikkailmoitukset

Matrixilla on oma sähköpostilista työpaikka-ilmoituksille. Listalle matrix-tyo (at) helsinki.fi voi lähettää työpaikka- ja harjoitteluilmoituksia (ei opetustehtäviä) matematiikan nykyisiä ja vastavalmistuneita opiskelijoita ajatellen. Listalle soveltuvat myös Matrix ry:n ulkopuoliset matemaatikoille suunnatut työelämätietoutta lisäävät tiedotteet ja tapahtumailmoitukset. Lista on moderoitu. Listalle ei päästetä läpi halpatyövoimaa hakevia tai muille kuin matematiikan opiskelijoille suunnattuja ilmoituksia.

Yhteistyömahdollisuuksia

Haalarimainokset

•  Jokainen fuksivuosi tilaa omat haalarinsa Matrixin väreissä, joita he pitävät aktiivisesti koko opiskeluidensa ajan. Mainos tuo näkyvyyttä moneksi vuodeksi. Haalareita
tilataan kerralla noin sadalle opiskelijalle.
    •  Opiskelijat katsovat kesätyömahdollisuuksia miettiessään usein haalareistaan yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita heistä.
    •  Hintoja kannattaa kysyä hallitukselta. Vaihtoehtoja on mm. kokonainen hiha, pohje tai rintatasku.

Vuosijuhlat

•  Vuosijuhlat ovat ainejärjestön vuoden kohokohta, joka kokoaa yhteen niin uusia kuin vanhojakin jäseniä.
    •  Seuraavat vuosijuhlat ovat 25. vuosijuhlat.
    •  Yrityksillä on mahdollisuus tukea juhlaa esimerkiksi seuraavin tavoin:
        •  Pääsponsorointi
        •  Snapsit
        •  Kuljetukset juhlapaikalta jatkoille
        •  Jatkot
    •  Yhteistyöyritykset ovat esillä mm. vuosijuhlien ohjelma- tai lauluvihkossa ja mahdollisuuksien mukaan yritykset saavat myös illalliskortteja.

Excursiot

•  Järjestämme excursioita eli yritysvierailuita yrityksiin sekä paikallisexcursioina että mahdollisuuksien mukaan pidempinä excursiomatkoina.
        •  Excursiot tuovat näkyvyyttä Matrixin jäsenille ja siellä on hyvä esitellä esimerkiksi matemaatikon työllistymismahdollisuuksia yrityksessä

Työpaikkailmoitukset

•  Otamme mielellämme vastaan työpaikkailmoituksia, jotka välitämme jäsenistöllemme.

Olemme avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille. Kaikissa yhteistyöasioissa kannattaa olla yhteydessä Matrixin hallitukseen matrix-hallitus (at) helsinki.fi