Matrix Yrityksille

Mikä on Matrix?
    •  Matrix on Helsingin Yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö.
    •  Jäseniä Matrixilla on noin 400.
    •  Vuosittain Matrix saa noin 100 uutta jäsentä.
    •  Matrix toimii ainejärjestönä muun muassa seuraavien tehtävien parissa:
        •  fuksien perehdytys yliopistomaailmaan.
        •  opiskelijoiden edunvalvonta ja opintoihin vaikuttaminen.
        •  tapahtumien järjestäminen, kuten sitsit, saunaillat ja excursiot.

Työpaikkailmoitukset

Matrixilla on oma sähköpostilista työpaikka-ilmoituksille. Listalle matrix-tyo (at) helsinki.fi voi lähettää työpaikka- ja harjoitteluilmoituksia (ei opetustehtäviä) matematiikan nykyisiä ja vastavalmistuneita opiskelijoita ajatellen. Listalle soveltuvat myös Matrix ry:n ulkopuoliset matemaatikoille suunnatut työelämätietoutta lisäävät tiedotteet ja tapahtumailmoitukset. Lista on moderoitu. Listalle ei päästetä läpi halpatyövoimaa hakevia tai muille kuin matematiikan opiskelijoille suunnattuja ilmoituksia. HUOM! Listalle lähetetty viesti menee suoraan filtteriin hyväksyttäväksi, joten listalle kannattaa lähettää viesti sellaisessa muodossa, missä sen haluaa menevän listan tilaajille. Kaikki kyselyt viestien edelleenlähettämisestä kannattaa lähettää yritysvastaavien sähköpostiin.

Yhteistyömahdollisuuksia

Haalarimainokset

•  Jokainen fuksivuosi tilaa omat haalarinsa Matrixin väreissä, joita he pitävät aktiivisesti koko opiskeluidensa ajan. Mainos tuo näkyvyyttä moneksi vuodeksi. Haalareita
tilataan kerralla noin sadalle opiskelijalle.
    •  Opiskelijat katsovat kesätyömahdollisuuksia miettiessään usein haalareistaan yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita heistä.
    •  Hintoja kannattaa kysyä hallitukselta. Vaihtoehtoja on mm. kokonainen hiha, pohje tai rintatasku.

Vuosijuhlat

•  Vuosijuhlat ovat ainejärjestön vuoden kohokohta, joka kokoaa yhteen niin uusia kuin vanhojakin jäseniä.
    •  Seuraavat vuosijuhlat ovat 25. vuosijuhlat.
    •  Yrityksillä on mahdollisuus tukea juhlaa esimerkiksi seuraavin tavoin:
        •  Pääsponsorointi
        •  Snapsit
        •  Kuljetukset juhlapaikalta jatkoille
        •  Jatkot
    •  Yhteistyöyritykset ovat esillä mm. vuosijuhlien ohjelma- tai lauluvihkossa ja mahdollisuuksien mukaan yritykset saavat myös illalliskortteja.

Excursiot

•  Järjestämme excursioita eli yritysvierailuita yrityksiin sekä paikallisexcursioina että mahdollisuuksien mukaan pidempinä excursiomatkoina.
        •  Excursiot tuovat näkyvyyttä Matrixin jäsenille ja siellä on hyvä esitellä esimerkiksi matemaatikon työllistymismahdollisuuksia yrityksessä

Työpaikkailmoitukset

•  Otamme mielellämme vastaan työpaikkailmoituksia, jotka välitämme jäsenistöllemme.

Olemme avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille. Kaikissa yhteistyöasioissa kannattaa olla yhteydessä Matrixin hallitukseen matrix-hallitus (at) helsinki.fi