Kirjaudu sisään

Matrix & Resonanssi & Fyysikkokilta treenaa kyykkää

Päivä: Keskiviikko 24.11.2021

Alkaa: 17:00

Paikka: Miinusmaan kyykkäkenttä, Otaniemi


Kyykkäkausi kolkuttelee ovella ja Akateemisen Kyykän MM-kisatkit siintävät jo horisontissa. On siis korkea aika alkaa treenaamaan kartun viskomista ja mikä sen parempaa kuin tehdä se yhdessä muiden pääkaupunkiseudun matemaatikoiden ja fyysikoiden kanssa! Täten Matrix, Resonanssi ja Fyysikkokilta yhdistävät voimansa ja pitävät kaikkien aikojen kyykkätreenit Otaniemessä Miinusmaan kentällä keskiviikkona 24.11. klo 17 alkaen. Rankan suorituksen jälkeen jatkoille päästään Rantasaunan lämpöön.

Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi minkäänlaista kyykkäkokemusta tai edes tietoutta koko lajin olemassaolosta. Paikalle on saapumassa kyykkäkonkareita, jotka kyllä näyttävät kuinka karttu lentää ja kyykät kaatuvat (tai ainakin kertovat miten se teoriassa tehdään). Kuitenkin jos heittotekniikkaa haluaa alkaa hiomaan jo etukäteen, suosittelemme legendaarista Ripen kyykkäkoulua. Treeneihin voi osallistua myös vain kannustamalla (rähisemällä) kentän laidalla, onhan sekin merkittävä osa kyykkäkulttuuria.
Siis haalarit jalkaan ja kyykkäämään!

Matrix ja Resonanssi tekevät yhteislähdön kampukselta klo 16:15.

///

The kyykkä season is soon here, which is why we'll start the training for Championship of Academic Kyykkä with our fellow mathematics and physics students from Resonanssi and Fyysikkokilta. The training will be held on Miinusmaa field in Otaniemi on Wednesday 24th of November at 5PM. Afterwards we'll go enjoy the warmth of Rantasauna.

You don't need to know anything about kyykkä to join the practice, there will be some master kyykkä players to show how its done (at least in theory). You can also come just to cheer (trash talk) by the field. If you already want to see how kyykkä is played, we recommend Ripe's kyykkä school.
Put your overalls on and come play some kyykkä!

We'll leave together with Resonanssi from campus at 4:15PM.

Ilmoittautuneita: 12

Näytä ilmoittautuneet