Kalenteri

Menneet tapahtumat

Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joihin voi tutustua täällä.

Accenture-yritysexcu // Accenture business excursion

Torstai / Thursday 02.02. 16:00

@ Aleksanterinkatu 46

In english below!

Accenture-yritysexcu on täällä!

Yhteistyökumppanimme Accenture tarjoaa jäsenistöllemme mahdollisuuden tutustua työelämään ja työskentelyyn Accenturella, sekä verkostoitua alan työntekijöihin ja ammattilaisiin. Accenture toivottaa opiskelijamme tervetulleeksi toimistolleen Aleksanterinkatu 46, 4. krs. Ohjelma alkaa klo 16 ja kestää noin kolme tuntia. Tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita.

Paikan päälle mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 19.1. klo 12

Tervetuloa!

TL;DR
MITÄ: Accenture-yritysexcu
MISSÄ: Aleksanterinkatu 46
MILLOIN: To 2.2.2023 klo 16
HINTA: 0€

Accenture excursion is here!

We welcome you to our office on Aleksanterinkatu 46 in Helsinki. We will begin with the official program at 16 with some snacks and refreshments. The duration of the event is about 3 hours. During the official program you'll get to hear about us and how we work. Also, you'll get a chance to have a chat with us and get to know us better.

The event is limited to 20 participants. The registration starts at noon on Thu 19th of January.

Welcome!

TL;DR
WHAT: Accenture company excursion
WHERE: Aleksanterinkatu 46
WHEN: Thu 2nd of February at 4pm
PRICE: 0€

Megazone-excu // Megazone Excurision

Keskiviikko / Wednesday 08.02. 17:45

(In English below)

Mikä olisikaan parempi tapa käynnistää tuleva vuosi, kuin tulla pelaamaan Megazonea upeiden Matrixin ja Moodin jäsenten kanssa? Eli keskiviikkona 8.2. klo 18 on Matrixin ja Moodilaisten yhteinen Megazone-ekskursio paikassa Salmisaaren liikuntakeskus Energiakatu 3, 2. krs 00180 Helsinki.

Paikalla tulee olla 15 min ennen pelien alkua valmistautumista ja ohjeistusta varten (viimeistään klo 17.45). Pelivarusteiksi sopivat rennot vapaa-ajan vaatteet, t-paita ja matalapohjaiset kengät. Liikuntakeskuksessa on yhteiskäytössä olevat suihku-/pukeutumistilat. Peli kestää 22 minuuttia.

Ekskursiolle mahtuu enintään 30 osallistujaa, josta Matrixlaisten kiintiö on 20 henkilöä. Tapahtumaan tarvitaan vähintään 15 osallistujaa, jotta se voidaan järjestää.

Kokonaishinta tapahtumalle on 278 e, mikä tekee yksilötasolla  9,25 - 18,50 e riippuen osallistujamäärästä. Mitä enemmän saadaan innokkaita
pelaajia, sitä halvemmaksi pelaaminen käy yksilötasolla. Maksu suoritetaan Mobilepaylla (tai käteisellä) paikan päällä tapahtuman vastaavalle henkilölle.

Ilmoittautuminen aukeaa 18.1. klo 12 ja sulkeutuu 31.1..
Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Jos sinulla herää kysymyksiä tapahtumaan liittyen, olethan yhteydessä Matrixin liikuntavastaavaan Heimer Voigtiin.
Telegram (@hvoigt)
Sähköposti (heimer.voigt@gmail.com)

Is there any better way to start this year than come to play Megazone with awesome Matrix and Moodi members? There will be
 Megazone excursion with Matrix ry and Moodi ry at Wendsday 8th February at 6 pm in Salmisaari sport center Energiakatu 3, 2nd floor 00180 Helsinki.

You should be in the sport center at the latest 15 minutes at the latest 5.45 pm for to get ready for the game and for the instructions.
Game equipment can be comfortably free time clothes, t-shirt and low heels shoes. There are public shower and dressing rooms in the sport center. One game will last 22 minutes.

There is room at most for 30 people in the excursion and at most for 20 Matrixians. We need at least 15 members that excursio can be arranged. Overall price for the event is 278 e, which makes 9.25 - 18.5 e for one person depending how many people had participated. More we have players the cheaper the game will be for each of us. The payment of this event is collected at the event by Mobilepay (or cash).

If you have any questions related to this event, make sure to ask them from Heimer Voigt.
Telegram (@hvoigt)
E-mail (heimer.voigt@gmail.com)

Registration opens in January 18 at 12 am and will be closed in January 31.
Registration is binding.