Kirjaudu sisään

Tilat

Komero

Oma opiskelijahuoneemme Komero sijaitsee Exactumin kolmannessa kerroksessa huoneessa C338. Opiskelijahuoneeseen ovat tervetulleita kaikki opiskelijat hengailemaan luentojen välillä tai vaikka koko päivänkin aikana. Opiskelijahuone on avoinna Exactum-rakennuksen ollessa auki. Huoneesta löytyy muun muassa paljon lautapelejä, kirjoja, vanhoja Nintedo-konsoleita, Xbox-konsoli, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä mikro. Jos Komerossa on paikalla  Matrixin hallituslaisia, heiltä voi ostaa ostaa haalarimerkkejä ja muita tuotteita käteisellä tai MobilePaylla. 

Komerossa on myynnissä kahvia ja teetä sekä vaihtelevasti muita juomia, välipaloja ja herkkuja. Myynti tapahtuu “viivojen” avulla. Yhden viivan hinta on 25 senttiä ja voit ostaa viivoja käteisellä laittamalla rahaa keittiössä olevaan mustaan kassalippaaseen. Kirjoita sitten nimesi kassalippaan yläpuolella olevaan listaan ja merkitse, kuinka monta viivaa maksoit. Sitten voit alkaa ostamaan tavaroita omilla viivoillasi. Esimerkiksi yksi kuppi kahvia maksaa yhden viivan. Jos juot kahvia tai teetä usein, voi olla hyödyllistä tuoda oma kuppi Komeron kaappiin. Yhteisessä käytössä olevat kupit ovat valkoisia, Matrix-tarralla varustettuja kuppeja. 

Klusteri

Klusteri, Matlu-klusteri, klusse, bmur tai virallisesta nimeltään Christina Regina on Kumpulan järjestöjen yhteinen tila, joka sijaitsee keskustassa osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Klusterilla järjestetään suuri osa tapahtumistamme ja sen lisäksi sinne saa mennä viettämään aikaa muutenkin tapahtumien ulkopuolella, kunhan paikalla on joku jolla on avain tilaan. Avaimellisia ovat esimerkiksi Matrixin hallituslaiset. Klusterilla pääsee tutustumaan matemaatikkojen lisäksi myös muihin Kumpulalaisiin opiskelijoihin! Klusterilla voi pelata lautapelejä, laulaa karaokea, pelata beer pongia tai muita pallopelejä tai ihan vain bilettää. Klusterista voit lukea lisää ja nähdä tilan varauskalenterin sen omilla nettisivuilla.