Kirjaudu sisään

Liikunta

Matrix järjestää monipuolista liikuntatoimintaa!

Liikuntavuoro
Yhdessä Resonanssin (fysiikan opiskelijoiden ainejärjestö) kanssa Matrix järjestää viikottaisen liikuntavuoron torstaisin klo 17-18 Kumpulan Unisportin liikuntahallissa, lohkossa C. Liikuntavuoroilla pelataan kiertävästi koripalloa, futsalia, salibandya, lentopalloa ja sulkapalloa. Sinun ei tarvitse olla hyvä pallopeleissä tai liikunnasta ylipäätään osallistuaksesi liikuntavuoroille, aloittelijoita autetaan. Kaikki rohkeasti mukaan!

Futsal & salibandy
Matrixilla on joukku niin Unisportin futsal- kuin salibandysarjassakin. Uudet pelaajat ovat aina kaivattuja ja trevetulleita tasosta riippumatta. Ota rohkeasti yhteyttä joukkuepelivastaavaan, jos liittyminen kiinnostaa tai jokin askarruttaa!

Excut & lajikokeilut
Järjestämme vierailuja erilaisiin liikuntapaikkoihin, kuten kiipeilykeskuksiin, megazoneen ja trampoliinipuistoihin. Lisäksi järjestämme erilaisia lajikokeiluja. Aikaisemmin olemme kokeilleet muun muassa tankotanssia, boffausta ja judoa. Liikuntavastaaville saa aina tulla ehdottamaan, mitä voisimme seuraavaksi kokeilla tai mihin voisimme järjestää vierailun. Kannattaa seurata Matrixin tiedotuskanavia, mikäli liikunnalliset tapahtumat kiinnostavat!