Kirjaudu sisään

Tapahtumakalenteri

Menneet tapahtumat

Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joihin voi tutustua täällä.

Matrix x Resonanssi x Fyysikkokilta x Integralis Kesäjuhlat

Keskiviikko 22.05. 16:30

Hinta: 0 €

@ Otakaari 1, K-ovi

Tentit ohi ja loma alkamassa? Mikä olisikaan parempi tapa polkaista kesä käyntiin kuin yhdessä otaniemilästen ystäviemme kanssa. Tule mukaan keskiviikkona 22.5. FK-Resonassi-Matrix-Integraliksen kesäjuhliin! Tapahtuma alkaa kello 16:30 Kiltahuonekierroksella (Osoite: Otakaari 1, K ovi), jonka jälkeen siirrymme Jämeräntaival 5:n olohuoneeseen klo 17 viettämään iltaa lautapelien, karaoken ja grillailujen parissa. Tapahtuman hinta on paras mahdollista - ilmainen! Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa sunnuntaina 12.05 klo 12 osoitteessa https://ilmo.fyysikkokilta.fi/events/summerparty. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta ruokia ostetaan ilmoittautumisten mukaan.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit osoittaa ne telegrammissa @kvkippari.

Ekskursio Luonnontieteelliseen museoon

Tiistai 28.05. 14:00

Hinta: 3 €

@ Pohjoinen Rautatiekatu 13

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä ja päättyy Tiistaina 28.05. klo 13:00

Milloin viimeksi pysähdyit dinosauruksen jalkojen juureen tai kuuntelit yön ääniä Afrikan tähtitaivaan alla?

Matrix järjestää excun Luonnontieteelliseen museoon tiistaina 28.5. Luomus sisältää viisi pysyvää näyttelyä, joita voi kiertää omaan tahtiin. Exculla päästään myös tutustumaan kahteen vaihtuvaan näyttelyyn, joita ovat "Juhlat metsässä" ja "Piilotteleva palokärki". Excuun osallistumalla saat opiskelijalipun alennettuun 3€ hintaan!
Nähdään museolla klo 14. Aikaa kiertelyyn on noin kolme tuntia museon mennessä kiinni klo 17.

Kaikissa Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joita voit tarkastella täällä: bit.ly/matrix-safe-space

TL;DR:
MITÄ: Luomus-excu
MISSÄ: Luonnontieteellinen museo, Pohjoinen Rautatiekatu 13
MILLOIN: ti 28.5. klo 14
MIKSI: Museot on kivoja :)

Puolimaratonexcu

Lauantai 24.08. 08:00

Hinta: 30 €

@ Meripuisto

Oletko miettinyt osallistumista juoksukisaan? Tahtoisitko ylittää itsesi ja juosta kokonaisen puolimaratonin? Nyt on tilaisuus siihen!

Matrix ry järjestää ryhmäilmoittautumisen BMW Helsinki Marathonin puolimaratonille 24.8.2024. Matrixin kautta ilmoittautumalla säästät noin puolet ilmoittautumismaksusta, ja pääset juoksemaan huippuseurassa. Matrix sponsoroi alennetun hinnan 15 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Tapahtumaan voi ilmoittautua kaikentasoiset juoksijat, sillä ryhmän keskeinen tavoite on päästä maaliin ja ennen kaikkea pitää hauskaa!

Osallistujilta kysytään ilmoittautumistiedot lähempänä ajankohtaa sähköpostitse.

Tapahtumasta lyhyesti:
“Helsinki Marathon on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista, ja se juostaan seuraavan kerran 24.8.2024 Helsingin kantakaupungissa. Jokainen juoksusta kiinnostunut huipuista aloittelijoihin on erittäin tervetullut mukaan tapahtumaan, ja järjestelyissä huomioidaan kaikentasoiset juoksijat.”

Linkki järjestäjän sivuille: helsinkimarathon.fi

Kaikissa Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, johon pääset tutustumaan täällä: bit.ly/matrix-safe-space

TL;DR:
MITÄ: Puolimaratonexcu!
MISSÄ: Helsingin Kantakaupungissa, lähtö Meripuistosta
MILLOIN: La 24.8.2024 klo 8.00

Syksyn Seniorisauna

Lauantai 14.09. 17:00

Senioritapahtumat ovat tarkoitettu 5. vuoden opiskelijoille ja sitä vanhemmille sekä alumneille. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.