Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Haalarimerkkiompelu ja -myyntiä / overal badge selling and sewing

Päivä: Maanantai 25.04.2022

Aika: 10:00

Paikka: Komero


Ovatko haalarit jääneet vähäiselle käytölle viimeaikoina? Onko haalarimerkkejä kertynyt jokunen kotia pölyttymään yhdessä haalarien kanssa? Nyt on meinaan aika laittaa haalarit vappukuntoon ja sitä ajatellen komerossa järjestetään maanantaina 25.4. klo 10 alkaen haalarimerkkien ompelutalkoot. Nappaa siis mukaasi haalarisi ja merkkisi ja talsi komeroon ompelemaan merkkejä ja höpöttämään maatikkoseurassa tulevan vapun lähestyessä vääjäämättä. Mikäli sinulta ei löydy omia ompelutarvikkeita niin ei hätää, komerosta löytyy lankaa ja neuloja lainaksi haalarien merkein koristamiseen.

Kampuksella on samana päivänä myös haalarimerkkimyyntiä (paikka tarkentuu myöhemmin) klo 12 alkaen ja myynnissä on niin Matrixin kuin Moodin, HYKin ja ehkä muidenkin järjestöjen merkkejä. Kannattaa siis ottaa myös käteistä mukaan!

TL;DR
MITÄ? Haalarimerkkiompelut ja -myyntiä
MISSÄ? Komerossa ja käytävillä
MILLOIN? Maanantaina 25.4. klo 10->
MIKSI? Koska opiskelijan paras aika vappu lähenee ja silloin hymyilyttää kun on haalarit koreana


Kaikissa Matrixin tapahtumissa noudatetaan Matrixin Turvallisemman tilan periaatteita: https://matrix-ry.fi/dokumentit/Turvallisemman%20tilan%20periaatteet/Turvallisemman_tilan_periaatteet.pdf 
__________________________________________________________________________________________________________________


Have your overalls been left unused for a while? Do you have overall patches hanging around in your room, waiting to get sewn to your overalls? To get ready for the great student events on May Day, there will be overall badge sewing in Komero on Monday 25th of April from 10am. So take your overalls and badges with you and come to Komero to sew patches and chat with fellow students. If you don’t have your own sewing supplies don’t worry, there is thread and needles in Komero to help you sew your overall badges in place making your overalls ready to celebrate.

We also sell some badges with Moodi and HYK and others the same day at noon! So bring some cash too.

TL;DR
WHAT? Sewing and selling overall patches
WHERE? At Komero
WHEN? On Monday 25.4. 10am->
WHY? To make your overalls up-to-date again to celebrate the student events on May Day

 In all Matrix events we follow the Principles for safer space: https://matrix-ry.fi/dokumentit/Turvallisemman%20tilan%20periaatteet/Turvallisemman_tilan_periaatteet.pdf (only in Finnish)