Logo

Matematiikan opiskelijaryhmä Matrix ry


Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Unohditko salasanasi?
Unohditko käyttäjätunnuksesi?

Aktiivit kautta aikain!

Päivä: Perjantai 11.11.2022

Aika: 17:00

Paikka: Mäkelänkadun sauna

Hinta: 15 €


Marraskuussa jysähtää kun vanhat ja nykyiset Matrix-aktiivit kokoontuvat Mäkelänkadun saunalle bondailemaan ja jakamaan muistoja omilta ajoiltaan. Luvassa on niin sukupolvirajat ylittävää ohjelmaa kuin vapaamuotoista hengailuakin, unohtamatta tietenkään saunomista sekä ruoka- ja juomatarjoiluja. Osallistujien kesken arvotaan myös vujukortti ensi vuoden 28. vuosijuhlille!

Kyseessä on oiva tilaisuus vanhoille toimijoille tulla verestämään Matrix-muistoja ja tapamaan vanhojen opiskelukavereiden lisäksi myös nuoria matrixlaisia. Nykyisille aktiiveille puolestaan tarjolla on puolestaan oiva tilaisuus kullu miten Matrixia on pyöritetty joskus aikoinaan.

Tasavitosvujujen välille on toivottu tapahtumaa, jossa vanhat matrixlaiset pääsevät tutustumaan nykyisiin toimijoihin ja levittämään ns. suullista perimätietoa. Tähän toiveeseen vastaa Alumnit kautta aikain -tapahtuma, jonka voi ajatella olevan ikään kuin rennot 27,5-v vujut.

Tapahtumaan ovan tervetulleita kaikki ikinä Matrixissa aktiivisesti toimineet. Lysti kustantaa 15€ opiskelijoilta, 20€ "pudokkailta" ja 30€ alumneilta. Saunakamppeet mukaan!

//

Old and new Matrix's active members meet and hang out at Mäkelänkadun sauna. Price is 15€ for students, 20€ for drop outs and 30€ for alumni.

Ilmoittautumisaika: 20.08.2022 16:00 - 11.11.2022 17:15

Ilmoittautuminen sitova alkaen: 31.10.2022 16:00

Ulkopuoliset voivat ilmoittautua tapahtumaan