Kirjaudu sisään

Matrix x TKO-äly goes Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto AATU

Päivä: Torstai 16.05.

Alkaa: 11:00

Paikka: Turku

Tyyppi: Appro

Hinta: 35 €

Yhteyshenkilö: Aatu Hokkanen (@aatunen)


Vapusta hetken hengähdystauon saaneena suuntaa haalarikansan tie kohti Suomen Turkua! Tällä kertaa lähdemme ystäviemme TKO-äly ry:stä kanssa valloittamaan Varsinais-Suomen approskeneä!

Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto aka. AATU on vuosittain toukokuussa järjestettävä valtakunnallinen opiskelijatapahtuma, joka kerää lukuvuottaan päättäviä tulevaisuuden toivoja kaikista maamme kolkista Suomen Turkuun nauttimaan virvokkeita keväisen Aurajoen historialliseen miljööseen. 

"Jo muutamat opiskelijatapahtumat vierailleena AATU eli Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto on raikas tuulahdus Suomen approkentällä. Aurajoen laivaravintolat tarjoavat todellista irtiottoa, joissa oluen maistelu ei tunnu väkinäiseltä appronomaiseen tapaan. AATU on ehdottomasti kokemisen arvoinen, etenkin jos Turku ei ennestään ole kaupunkina tuttu. Reissu tarjoaa parhaimmillaan jopa ulkomaanmatkailun kaltaista mystiikkaa..." Lue lisää AATU-approssa Tyhjän Joukon sivulta 20.

Järjestämme tänä vuonna bussikyydtyksen Kumpulasta, Chemicumin edestä Turkuun ja takaisin. Lähtö on aamupäivällä klo 11 ja paluu yötä vasten noin klo 3. Matka sisältyy lipun hintaan. Jatkopaikkana meillä tänä vuonna Marilyn + Vegas. Lipun hinta saattaa muuttua vielä, mutta se on enintään 35€.

Kaikissa Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joita voit tarkastella täällä: bit.ly/matrix-safe-space

TL;DR:
MITÄ: Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto
MISSÄ: Suomen Turussa
MILLOIN: 16.5. lähtö klo 11
HINTA: max 35€
MIKSI: Keli lämmin, kalja kylmä ja rento meininki

Ilmoittautumisaika: 15.04.2024 12:00 - 15.05.2024 23:59

Ilmoittautuminen sitova alkaen: 02.05.2024 12:00

Ulkopuoliset voivat ilmoittautua tapahtumaan